Kontakt os 42157580 info@gundogpro.dk      ✎  Formular

Kronch Godbidder

Vi der træner med positiv forstærkning og arbejder med klikkertræning ved hvad belønningskvalitet betyder for resultaterne..... ALT! Selvfølgelig er det vigtigt at belønne hunden præcist når den rigtige adfærd er der men bruger du godbid som forstærker er det vigtigt at finde den bedste snack hunden kan tænke sig. Dermed øger du hundens indlæringseffektivitet, og får et mere sikkert resultat. Kronch Laksegodbidder The Original er lavet 100% af frisk laks. Der er ingen tilsætningsstoffer overhovedet. Forskellen mellem denne godbid og den anden lakseguf fra Henne Pet Food - Kronch Pocket - er, at den sidstnævnte er tilsat kartoffel. Så fedter den nemlig ikke hverken på hænderne eller i lommen. Desuden er Pocket en lille smule mindre og du slipper derfor at brække godbidderne i stykker når du træner med høj belønningsfrekvens.

Og ud over at være fremragende belønning er Kronch Laksegodbidder også den sundeste godbid til din hund. Uanset typen er indholdet af omega-3 fedtsyrer højt, og dette er vigtigt for en flot og skinnende pels. Det høje naturlige indhold af lakseolie i disse godbidder gør dem særligt velsmagende, men man skal selvfølgelig huske at fedt har et højt energiindhold, og hvis man giver hunden mange godbidder bør man skele til om den skal reduceres lidt i kosten.

Din Dynamiske Snippet vil blive vist her... Denne besked vises, fordi du ikke angav både et filter og en skabelon at bruge.
Din Dynamiske Snippet vil blive vist her... Denne besked vises, fordi du ikke angav både et filter og en skabelon at bruge.

Sudo vil trænes med Kronch godbidder