Kontakt os 42157580 info@gundogpro.dk      ✎  Formular

KRONCH LAKSEOLIE


Hvorfor bruge Kronch lakseolie?

Fordi olien indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer i en mængde som gør det til et fremragende kosttilskud til din hund. Specielt omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er vigtige som tilskud til din hund.


Hvad er fordelen med lakseolie?

Fedtsyrerne har generel gavnlig virkning på hundens immunforsvar, de giver en blød og skinnende pels og afhjælper tør hud og eksem.

Du bør kun bruge lakseolie som led i en behandling efter aftale med din dyrlæge, da din dyrlæge er opdateret på den videnskabelige dokumentation for oliens gavnlige virkning.


Hvorfor Kronch?

Kronch lakseolie er særlig fordi den udvindes ved koldpresning (lav temperatur) af den friske laks. Koldpresning sikrer at fedtsyrerne ikke nedbrydes og dermed mister deres gode virkning. At Kronch olien er koldpresset, betyder endvidere, at den er meget koncentreret og dermed økonomisk at bruge. Kronch er et rent produkt uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farve-/smagsstoffer.

Almindelig fiskeolie, som udvindes ved kogning af alle mulige forskellige slags fisk, indeholder langt flere mættede fedtsyrer og har derfor ikke samme gavnlige virkning.Din Dynamiske Snippet vil blive vist her... Denne besked vises, fordi du ikke angav både et filter og en skabelon at bruge.
Din Dynamiske Snippet vil blive vist her... Denne besked vises, fordi du ikke angav både et filter og en skabelon at bruge.

Gimlis pels bliver ekstra flot med lakseolie